Paistettu siika
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4:lle hengelle
- noin 800 g siikafileitä
- oliiviöljyä
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
Kuivaa kalan nahkapuoli talouspaperilla. Lämmitä paistinpannu todella kuumaksi ja lisää pannulle oliiviöljy. Paista siikafileet nahkapuoli alaspäin kunnes kala on lähes kypsä. Ota pannu pois liedeltä ja tarjoile neulapavut. Käännä kala pannulla pariksi sekunniksi juuri ennen tarjoilua ja aseta kala papujen päälle nahkapuoli ylöspäin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka