Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
Julkaistu
Pasta Alfredo on italialais-amerikkalainen arkiruokaklassikko. Kermainen kanapasta on lohturuokaa parhaimmillaan. Testaa ja ihastu!
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 broilerin rintafileetä
- suolaa
- pippuria
- 3,5 dl täysmaitoa
- 3,5 dl kanalientä
- 2 valkosipulinkynttä
- 250 g fettuccine-pastaa
- 1 dl kuohukermaa
- 100 g parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi
- Lehtipersiljaa
Valmistusohje
Pasta Alfredo valmistuu näin:
Annoksia: 4
Valmistusaika: 20 min
- Lämmitä oliiviöljy isolla, korkeareunaisella pannulla. Lisää broilerin rintafileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista kypsäksi, ota sitten pois pannulta lautaselle ja jätä vetäytymään.
- Kuumenna pannulla täysmaito, kanaliemi ja hienonnettu valkosipuli. Maista tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää fettuccine-pasta ja keitä al dente -kypsyyteen.
- Sekoita joukkoon kerma ja parmesaaniraaste. Kuumenna sekoitellen hellalla, kunnes kastikkeesta tulee paksua.
- Ota pannu pois levyltä ja lisää joukkoon broilerin rintafileet paloiteltuna. Viimeistele pasta lehtipersiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan