Näin valmistuu Mörkö-pasta eli Marko"Mörkö"Anttilan kana-avokadopasta 0:58

Mörkö-pasta eli Mörkö-Markon helppo kana-avokadopasta

Mörkö-pasta on Leijonien kapteeni Marko Anttilan helppo kana-avokadopasta, joka valmistuu vain muutamasta ainesosasta nopeasti ja helposti. Testaa sinäkin Mörkö-pastaa!

Mörkö-pasta

    Ainekset

    • 400 g spagettia
    • 400 g broilerin fileepaloja
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 1 punasipuli
    • 1 chili
    • 150 g pestoa
    • 2 avokadoa kuutioituna
    • 50 g parmesaania
    • ½-1 limen mehu

    Valmistusohje

    Valmistusaika: 20 min
    Annoksia: 4-6

    1. Laita spagetit kiehumaan suolattuun veteen. 
    2. Paista broilerin fileepalat kypsäksi pannulla tilkassa öljyä. Ota broilerit hetkeksi pois pannulta sivuun odottamaan.
    3. Hienonna sipuli ja chili. Kuullota muutama minuutti pannulla tilkassa oliiviöljyä. 
    4. Sekoita sipulin ja chilin joukkoon kypsät broilerin fileepalat ja pesto.
    5. Sekoita joukkoon kuutioidut avokadot ja lopuksi vielä al dente -kypsyinen spagetti. Lisää pastan joukkoon halutessasi hieman spagetin keitinvettä. 
    6. Mausta pasta limen mehulla ja viimeistele annokset parmesaanilla. 


    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.