Mörkö-pasta on Leijonien kapteeni Marko Anttilan helppo kana-avokadopasta, joka valmistuu vain muutamasta ainesosasta nopeasti ja helposti. Testaa sinäkin Mörkö-pastaa!
Mörkö-pasta
Ainekset
- 400 g spagettia
- 400 g broilerin fileepaloja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 1 chili
- 150 g pestoa
- 2 avokadoa kuutioituna
- 50 g parmesaania
- ½-1 limen mehu
Valmistusohje
Valmistusaika: 20 min
Annoksia: 4-6
1. Laita spagetit kiehumaan suolattuun veteen.
2. Paista broilerin fileepalat kypsäksi pannulla tilkassa öljyä. Ota broilerit hetkeksi pois pannulta sivuun odottamaan.
3. Hienonna sipuli ja chili. Kuullota muutama minuutti pannulla tilkassa oliiviöljyä.
4. Sekoita sipulin ja chilin joukkoon kypsät broilerin fileepalat ja pesto.
5. Sekoita joukkoon kuutioidut avokadot ja lopuksi vielä al dente -kypsyinen spagetti. Lisää pastan joukkoon halutessasi hieman spagetin keitinvettä.
6. Mausta pasta limen mehulla ja viimeistele annokset parmesaanilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa