1. Hyydytetyt kananmunat: Keitä vesi, etikka ja suola matalassa, suuressa kattilassa. Alenna lämpöä niin että vesi vain juuri ja juuri poreilee. Riko muna kuppiin, pidä kuppia niin lähellä vedenpintaa kuin mahdollista ja liu'uta muna varoen veteen. Toista kolmen muun kananmunan kansa. Anna niiden kiehua hiljalleen n. 3 minuuttia. Nosta valmiit kananmunat vedestä reikäkauhalla. Toista neljän muun kananmunan kanssa. Puhdista pois repaleiset valkuaisreunat. Anna munien jäähtyä kokonaan.
2. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka vinaigretteen. Vatkaa mukaan sinappi ja öljy. Suikaloi kinkku, suolaliha, kurkku ja tomaatit ja sekoita vinaigretten kanssa. Säästä muutama tomaatinpala koristeluun.
3. Suikaloi salaatin uloimmat lehdet ja asettele ne pyöreälle vadille. Laita lihat pyramidiksi keskelle. Asettele kokonaiset, pienemmät salaatinlehdet ympärille. Asettele kananmunat niiden päälle. Kaada majoneesia joka toiselle ja Rhode Island -kastiketta joka toiselle kananmunalle. Koristele tomaatilla tai paprikalla.