Marianne-valkosuklaatryffelit
Julkaistu
Valmista herkulliset tryffelit joulupöytään tai pieneksi makeaksi viemiseksi. Voit halutessasi pyöritellä tryffeleitä myös manteli- tai pähkinärouheessa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Noin 30 kpl
- 1 dl kuohukermaa
- 50 g voita
- 300 g valkosuklaata
Pinnalle
- 1-1½ dl Marianne crushia
Valmistusohje
Mittaa kuohukerma, voi ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan.
Sulata miedolla lämmöllä hämmentäen, kunnes seos on tasainen.
Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Pyörittele jähmettynyt seos pieniksi palloiksi ja pyöritä Marianne-murskassa.
Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna.
Vinkki! Jos tahna tuntuu tahmaiselta, käytä pyörittelyssä apuna tomusokeria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku