Karviaishilloke

Isoäidin paras hilloke.

Neljälle

  • 2 l kypsiä karviaismarjoja
  • 3 ½ dl kidesokeria
  • 1 dl vettä
  • ½ vaniljatanko

Valmistusohje

1. Perkaa marjat ja lado ne pataan sokeri kanssa. Anna vetäytyä pari tuntia.

2. Lisää vesi ja vaniljatanko, jonka olet halkaissut pituussuuntaan. Kuumenna miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Kuori vaahto. Poimi vaniljatanko ja raaputa siemenet takaisin pataan. Laita tanko takaisin pataan.

3. Tarjoile kylmänä vatkatun kerman ja pienten korppujen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.