1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna puolikas sipuli, viipaloi herkkusienet ja suikaloi paprika. Säästä vähän paprikaa koristeluun. Kuumenna kattilassa öljyä, lisää hienonnettu sipuli, paprikasuikaleet ja herkkusieniviipaleet ja kuullota hetki. Lisää valutettu tomaattimurska ja mausteet ja kiehauta. Sekoita varovasti joukkoon katkaravut ja lämmitä, älä anna kiehua. Jäähdytä.
2. Pane voitaikinalevyt jauhotetulle alustalle. Tee muotilla 8 pyörylää, joiden halkaisija on 8 cm. Pane jokaisen pyörylän keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Voitele pyörylöiden reunat vatkatulla munalla, taita ne keskeltä ja painele reunat yhteen haarukalla.
3. Nosta piiraat uunipedille. Voitele yläpuoli vatkatulla munalla ja paista piiraat uunissa kullanruskeiksi. Koristele paprikalla ja sitruunamelissalla.