1. Piirakat: Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Jaa voitaikina-arkki neljäksi ympyräksi. Laita kinkkua ja juustoraastetta jokaiseen ympyrään. Penslaa reunat ja taittele yhteen, nipistele reunat kiinni. Koristele ylijäämätaikinalla, penslaa munalla.
3. Paista piirakoita uunissa 20 minuuttia.
4. Keitto: Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli ja porkkana. Paista kasvikset öljyssä isossa kattilassa. Lisää tomaattipyree ja sekoita, puuteroi päälle jauhot ja kääntele seosta. Kaada päälle liemi ja alenna lämpöä. Laita kansi päälle ja keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
5. Soseuta keitto. Kuumenna jälleen kiehuvaksi ja lisää hummerifondi sekä tilkka kermaa. Mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella cayennepippuria.
6. Kaada keitto neljälle syvälle lautaselle. Lisää katkaravut. Tarjoile heti.