1. Kuumenna kuivatut sienet sekä vesi, madeira ja korianteri kiehuvaksi liemeksi. Anna liemen maustua n. 2 tuntia. Siivilöi liemi.
2. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Kääri koipifileet rullalle ja kiinnitä hammastikuin. Ruskista kääryleet kultaisiksi rapsiöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Paista valmiiksi uunissa 12-15 minuuttia, kokeile tikulla, lihasta tihkuvan nesteen tulee olla kirkasta ja läpinäkyvää. Anna jäähtyä ja viipaloi.
3. Murra nuudelit n. 5 cm pitkiksi paloiksi. Keitä ne kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois ja huuhtele nuudelit kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna salottisipulit, puhdista ja paloittele sienet. Paista sienet ja sipuli voissa ilman että ne saavat väriä, mausta suolalla ja pippurilla. Valuta seos talouspaperilla tai puhtaalla pyyheliinalla.
4. Kuumenna sieniliemi kiehuvaksi, lisää kanat ja sienipaistos. Anna kiehua 2-3 minuuttia. Hienonna kevätsipulit. Lisää nuudelit keittoon ja koristele sipulisilpulla.