Kesäinen sillivati

Voisula matjessillin kera on herkullista.

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä
  • 1 lasillinen kapriksia
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, hienonnettuina
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • salaattia
  • voisulaa

Valmistusohje

1. Halkaise fileet pituussuuntaan. Kääri ne rullalle ja laita vadille. Asettele muut ainekset ympärille, sekoita sipuli ja ruohosipuli. Täytä sillit kapriksilla. Tarjoile kuuman voisulan ja uusien perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!