Hienonna ruohosipuli ja valkosipuli pieneksi kulhoon. Leikkaa matjessillifileet veitsellä tai saksilla pitkittäin neljään osaan ja sitten pieniksi kuutioiksi.
Lisää kulhoon ja sekoita joukkoon smetana ja rouhi runsaasti mustapippuria. Anna maistua pari tuntia tai seuraavaan päivään.
Syö potun kanssa tai lusikoi saaristolaisleivälle. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla tai ruohosipulinkukilla.

Makuja
Bella Tablen smetanasilli

Julkaistu 19.06.2024 14:33
Smetanasilli on herkku, joka ilahduttaa vuoden ympäri. Bella Tablen Kian perheen klassikkoreseptiä tehdään juhannuksen lisäksi jouluna ja vappuna.
- Annosmäärä: 1 kulhollinen
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 250–300 g smetanaa
- 1 ruukku ruohosipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 kpl (360 g) matjessillifileitä
- reilusti mustapippuria