Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kokonaista matjessilliä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on loistava kesälounas – nopeasti ja helposti valmistettava ja hyvin herkullinen.

Neljälle

  • 4 kokonaista matjessilliä
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 nippu ruohosipulia
  • jauhettua valkopippuria
  • ½ nippu tilliä

Tarjoiluun

  • voisulaa
  • vastakeitettyä uusia perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua munat. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuesti. Hienonna ruohosipuli. Asettele punasipulirenkaat neljän lautasen reunoille.

2. Sekoita munasilppu, ruohosipuli ja valkopippuri. Asettele seosta jokaisen lautasen keskelle. Asettele sillit munahakkeen päälle, koristele tillillä.

3. Sulata voi ja anna jokaisen ruokailijan kaataa itse voisulaa annokselleen. Uudet perunat ovat maukas lisuke.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli