Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesävati sillirullilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä vati koostuu niistä aineksista, mitä kaapista sattuu löytymään. Matjessilli, kananmunat ja kaviaari ovat aina ihana makuyhdistelmä.

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ½ prk kaviaaria
  • 1 punasipuli
  • muutama sitruunaviipale
  • vihreää salaattia
  • halutessasi, kermaviiliä tarjoiluun

Valmistusohje

1. Pohjusta vati huuhdelluilla salaatinlehdillä.

2. Kääri sillifileet rullille ja laita ne salaattipedille.

3. Täytä sillirullat hienonnetulla munalla sekä kaviaarinokareilla.

4. Koristele ¼ sitruunaviipaleilla ja asettele hienonnettua ruohosipulia sillirullien väliin. Halutessasi voit tarjoilla kesävadin kanssa kermaviiliä.

Tuoreimmat aiheesta

Sillivati