Kesävati sillirullilla

Tämä vati koostuu niistä aineksista, mitä kaapista sattuu löytymään. Matjessilli, kananmunat ja kaviaari ovat aina ihana makuyhdistelmä.

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ½ prk kaviaaria
  • 1 punasipuli
  • muutama sitruunaviipale
  • vihreää salaattia
  • halutessasi, kermaviiliä tarjoiluun

Valmistusohje

1. Pohjusta vati huuhdelluilla salaatinlehdillä.

2. Kääri sillifileet rullille ja laita ne salaattipedille.

3. Täytä sillirullat hienonnetulla munalla sekä kaviaarinokareilla.

4. Koristele ¼ sitruunaviipaleilla ja asettele hienonnettua ruohosipulia sillirullien väliin. Halutessasi voit tarjoilla kesävadin kanssa kermaviiliä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!