Kesävati sillirullilla
Tämä vati koostuu niistä aineksista, mitä kaapista sattuu löytymään. Matjessilli, kananmunat ja kaviaari ovat aina ihana makuyhdistelmä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4-6 matjesfileetä
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- ½ prk kaviaaria
- 1 punasipuli
- muutama sitruunaviipale
- vihreää salaattia
- halutessasi, kermaviiliä tarjoiluun
Valmistusohje
1. Pohjusta vati huuhdelluilla salaatinlehdillä.
2. Kääri sillifileet rullille ja laita ne salaattipedille.
3. Täytä sillirullat hienonnetulla munalla sekä kaviaarinokareilla.
4. Koristele ¼ sitruunaviipaleilla ja asettele hienonnettua ruohosipulia sillirullien väliin. Halutessasi voit tarjoilla kesävadin kanssa kermaviiliä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka