Matjesfileetä kananmunan, sipulin ja tillin kera

Lyömätöntä!

Neljälle

  • 2 rasiaa matjesfileitä
  • 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 2 punasipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 50 g voita tai margariinia
  • 700 g keitettyjä perunoita

Valmistusohje

1. Asettele sillit vadille. Hienonna munat, sipulit ja tilli ja asettele ne kalan ympärille.

2. Kuumenna voi ja kaada se tirisevänä sillivadille. Tarjoile heti kun voi vielä on kuumaa. Uudet perunat, näkkileipä ja juusto ovat hyviä lisukkeita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.