Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Isän sillivati

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paneroitua suolasilliä muhennettujen perunoiden kanssa – tästä useimmat isät pitävät.

Neljälle

  • 6-8 liotettua paistosillifileetä
  • 2 dl kuohukermaa
  • ¾ dl karkeita ruisjauhoja
  • ¾ dl korppujauhoja
  • 3 keltasipulia, hienonnettuina
  • 8-10 keitettyä perunaa, kuutioina
  • 2 rkl margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 4 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma. Laita sillifileet kerman ja anna vetäytyä kylmässä 3-4 tuntia.

2. Sekoita ruis- ja korppujauhot lautasella. Nosta sillit kermasta ja kääntele paneerauksessa. Kuori, kuutioi ja keitä perunat pehmeiksi.

3. Paista voita ja jauhoja, lisää maito ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja kääntele mukaan perunat.

4. Paista sillit rapeiksi aika kuumalla pannulla voissa. Paista sitten sipulit. Asettele vadille.

Tuoreimmat aiheesta

Sillivati