Isän sillivati
Julkaistu
Paneroitua suolasilliä muhennettujen perunoiden kanssa – tästä useimmat isät pitävät.
Neljälle
- 6-8 liotettua paistosillifileetä
- 2 dl kuohukermaa
- ¾ dl karkeita ruisjauhoja
- ¾ dl korppujauhoja
- 3 keltasipulia, hienonnettuina
- 8-10 keitettyä perunaa, kuutioina
- 2 rkl margariinia
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl maitoa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma. Laita sillifileet kerman ja anna vetäytyä kylmässä 3-4 tuntia.
2. Sekoita ruis- ja korppujauhot lautasella. Nosta sillit kermasta ja kääntele paneerauksessa. Kuori, kuutioi ja keitä perunat pehmeiksi.
3. Paista voita ja jauhoja, lisää maito ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja kääntele mukaan perunat.
4. Paista sillit rapeiksi aika kuumalla pannulla voissa. Paista sitten sipulit. Asettele vadille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"