Silliä paperissa

Hyvä ruokalaji, jos haluat välttää paistokäryä. Voit käyttää tavallista, valkeaa paperia. Ruokalajia kutsutaan myös takkisilliksi.

Yhdelle

  • 1-2 liotettua sillifileetä
  • ½ keltasipuli, viipaleina
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • voita
  • leivinpaperia

Lisukkeeksi

  • kuoriperunoita

Valmistusohje

1. Voitele paperi kevyesti keskeltä, laita päälle silli. Paista sipuli ja laita sillille. Kääri paperi tiiviiksi paketiksi.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää sillipaketti. Paista molemmin puolin n. 3-4 minuuttia. Tarjoile kuoriperunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!