Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Silliä paperissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hyvä ruokalaji, jos haluat välttää paistokäryä. Voit käyttää tavallista, valkeaa paperia. Ruokalajia kutsutaan myös takkisilliksi.

Yhdelle

  • 1-2 liotettua sillifileetä
  • ½ keltasipuli, viipaleina
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • voita
  • leivinpaperia

Lisukkeeksi

  • kuoriperunoita

Valmistusohje

1. Voitele paperi kevyesti keskeltä, laita päälle silli. Paista sipuli ja laita sillille. Kääri paperi tiiviiksi paketiksi.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää sillipaketti. Paista molemmin puolin n. 3-4 minuuttia. Tarjoile kuoriperunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Sillivati