Silliä paperissa
Hyvä ruokalaji, jos haluat välttää paistokäryä. Voit käyttää tavallista, valkeaa paperia. Ruokalajia kutsutaan myös takkisilliksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Yhdelle
- 1-2 liotettua sillifileetä
- ½ keltasipuli, viipaleina
- rapsiöljyä paistamiseen
- voita
- leivinpaperia
Lisukkeeksi
- kuoriperunoita
Valmistusohje
1. Voitele paperi kevyesti keskeltä, laita päälle silli. Paista sipuli ja laita sillille. Kääri paperi tiiviiksi paketiksi.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää sillipaketti. Paista molemmin puolin n. 3-4 minuuttia. Tarjoile kuoriperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa