Näin valmistuu Harri Syrjäsen valmistuu chorizo-fenkolipasta 0:40

Harri Syrjäsen chorizo-fenkolipasta

Katso videolta, kuinka valmistuu chorizo-fenkolipasta Harri Syrjäsen tyyliin.

Kokki Harri Syrjäsen mukaan chorizo ja fenkoli sopivat mainiosti yhteen. Testaa makuparia tässä yhden kasarin pastassa!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 200 g chorizomakkaraa
  • 1 fenkoli
  • 1,5 dl oliiveja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 6 dl lihalientä
  • pikku nippu tinjamia
  • 100 g fetaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Viipaloi chorizo ja fenkoli. Pilko valkosipuli.
  2. Kaada oliiviöljyä kasariin ja lisää chorizo, fenkoli, valkosipuli, tomaatit, tinjami ja paista, kunnes chorizo hieman ruskistunut.
  3. Lisää punaviinietikka, lihaliemi sekä tomaattimurska ja kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 13–14 minuuttia ja lisää oliviit ja feta.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!