Julkaistu
Kokki Harri Syrjäsen mukaan chorizo ja fenkoli sopivat mainiosti yhteen. Testaa makuparia tässä yhden kasarin pastassa!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 200 g chorizomakkaraa
- 1 fenkoli
- 1,5 dl oliiveja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 6 dl lihalientä
- pikku nippu tinjamia
- 100 g fetaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Viipaloi chorizo ja fenkoli. Pilko valkosipuli.
- Kaada oliiviöljyä kasariin ja lisää chorizo, fenkoli, valkosipuli, tomaatit, tinjami ja paista, kunnes chorizo hieman ruskistunut.
- Lisää punaviinietikka, lihaliemi sekä tomaattimurska ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 13–14 minuuttia ja lisää oliviit ja feta.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa