Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Yrttipastaa ja salamia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tähän ruokaan sopivat kaikki tuoreet yritit. Voit käyttää myös kuivattuja yrttejä.

4 annosta

  • 400 g pastaa
  • ½ kukkakaalin nuput
  • 1 parsakaalin nuput
  • 300 g viipaloitua salamia
  • 4 dl ruokakermaa
  • 1 nippu rakuunaa
  • 1 nippu oreganoa
  • 1 nippu timjamia
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kukkakaalit ja parsakaalit, kun keittoaikaa on jäljellä 5 minuuttia.

2. Viipaloi salami ja kuullota se nopeasti wokissa. Lisää kerma ja kiehauta. Hienonna tuoreet yrtit ja lisää ne kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää vastakeitetty pasta kastikkeeseen ja sekoita.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapasta