Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Nakkeja ja vihreää pastaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on yksinkertainen ja maukas arkiruoka, joka toimii aina. Nakit voi vaihtaa mausteisempaan makkaraan.

Kolmelle-neljälle

  • 3-4 annosta tagliatellepastaa
  • 1 pieni pkt pakastepinaattia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ rkl kirveliä
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
  • oliiviöljyä
  • n. 300 g nakkeja
  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti kattilassa miedolla lämmöllä. Kääntele mukaan suola, mausteet, valkosipuli ja hieman öljyä.

2. Paista nakit.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele mukaan pinaatti. Tarjoile nakkien ja parmesaanijuuston kera.

Tuoreimmat aiheesta

Makkarapasta