Nakkeja ja vihreää pastaa

Tämä on yksinkertainen ja maukas arkiruoka, joka toimii aina. Nakit voi vaihtaa mausteisempaan makkaraan.

Kolmelle-neljälle

  • 3-4 annosta tagliatellepastaa
  • 1 pieni pkt pakastepinaattia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ rkl kirveliä
  • 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
  • oliiviöljyä
  • n. 300 g nakkeja
  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Sulata pinaatti kattilassa miedolla lämmöllä. Kääntele mukaan suola, mausteet, valkosipuli ja hieman öljyä.

2. Paista nakit.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele mukaan pinaatti. Tarjoile nakkien ja parmesaanijuuston kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!