Nakkeja ja vihreää pastaa
Tämä on yksinkertainen ja maukas arkiruoka, joka toimii aina. Nakit voi vaihtaa mausteisempaan makkaraan.
Kolmelle-neljälle
- 3-4 annosta tagliatellepastaa
- 1 pieni pkt pakastepinaattia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ½ rkl kirveliä
- 2 valkosipulinkynttä, murskattuina
- oliiviöljyä
- n. 300 g nakkeja
- raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Sulata pinaatti kattilassa miedolla lämmöllä. Kääntele mukaan suola, mausteet, valkosipuli ja hieman öljyä.
2. Paista nakit.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja kääntele mukaan pinaatti. Tarjoile nakkien ja parmesaanijuuston kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa