Ketopizza valmistuu näin:
Annoksia: 1 kpl
- Mittaa mozzarellaraaste kulhoon ja sulata mikroaaltouunissa välillä sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kananmuna. Sekoita taikina puuhaarukalla tai käsin tasaiseksi.
- Laita taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja laita päälle toinen leivinpaperi.
- Painele paperin päältä taikina tasaiseksi pizzapohjaksi. Muoto saa olla epätasainen.
- Poista päällimmäinen leivinpaperi ja esipaista pohjaa 200-asteessa muutama minuutti. Levitä päälle ranskankerma ja asettele päälle ilmakuivatut kinkkuviipaleet, puolitetut miniluumu- tai kirsikkatomaatit ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Tiputtele pinnalle vielä nokareita pestokastikkeesta. Paista pizzaa 200-asteessa vielä noin 10 minuuttia. Koristele rucolalla ja tarjoa heti!