1. Marinoidut herkkusienet: harjaa ja viipaloi herkkusienet. Sekoita oliiviöljy, korianteri ja chilijauhe. Raasta limetin kuori, purista mehu ja sekoita kuoriraaste ja mehu marinadiin. mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele herkkusieniviipaleet marinadiin ja jätä hetkeksi maustumaan.
2. Keitto: Pane kikherneet likoamaan. Kuorii ja paloittele sipuli. Keitä kikherneitä, sipulia ja laakerinlehteä vedessä, kunnes herneet ovat täysin pehmeitä. Soseuta herneet ja sipuli ja lisää ranskankerma. Mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
3. Puolita vaaleat leipäviipaleet ja paista ne voissa kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulijauheella. Annostele keitto neljälle lämpimälle syvälle lautaselle. Lusikoi keiton päälle marinoidut herkkusienet ja tarjoa jokaisen annoksen lisänä leipäpala.