Kirsikkahillo

hellapoliisi kirsikkahillo
Hellapoliisi

Kirsikoista valmistat ihanat hillot eri tavoin maustaen. Kirsikkahillo maustaa hienostuneesti sokerikakut, mutta sopii myös mainiosti juustojen ja keksien seuraksi. Kokeile ja ihastu Hellapoliisin kirsikkahilloreseptiin.

Ainekset

  • 500 g kirsikoita
  • 1 ½ dl hillosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus kanelia
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

Putsaa kirsikoista siemenet ja laita kirsikat reiluina paloina kattilaan.

Lisää hillosokeri, vaniljasokeri, kaneli ja vesi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Laita puhtaaseen purkkiin ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!