Hellapoliisin marja-aroniahyytelö

6.10.2014. Kokeile Hellapoliisin herkullista hyytelöreseptiä!

Ainekset

  • 1 ½ kg marja-aronioita
  • 3 ½ dl vettä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • 330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Putsaa marjoista roskat ja huuhtele ne. Laita marjat kattilaan yhdessä veden ja hienonnetun inkiväärin kanssa.

Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.

Siivilöi neste harson läpi ja laita liemi takaisin kattilaan.

Lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Anna hyytelön jäähtyä hetki ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.

Jaa hyytelö kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje tiiviisti.

Tarjoa marja-aroniahyytelöä esimerkiksi riistan ja muun liharuoan seurana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.