Hellapoliisin marja-aroniahyytelö
6.10.2014. Kokeile Hellapoliisin herkullista hyytelöreseptiä!
Ainekset
- 1 ½ kg marja-aronioita
- 3 ½ dl vettä
- 1 rkl hienonnettua inkivääriä
- 330 g hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Putsaa marjoista roskat ja huuhtele ne. Laita marjat kattilaan yhdessä veden ja hienonnetun inkiväärin kanssa.
Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
Siivilöi neste harson läpi ja laita liemi takaisin kattilaan.
Lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Anna hyytelön jäähtyä hetki ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.
Jaa hyytelö kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje tiiviisti.
Tarjoa marja-aroniahyytelöä esimerkiksi riistan ja muun liharuoan seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku