Pohjaa varten sekoita isossa kulhossa kaikki kuivat aineet. Sekoita huoneenlämpöinen voi joukkoon sähkövatkaimella sekoittaen. Muusaa banaanit ja sekoita joukkoon. Lisää kananmunat ja viimeiseksi maito. Sekoita tasaiseksi ja kaada kolmeen noin 15cm halkaisijalla olevaan vuokaan. Paista 175 asteessa noin 20-25min. Anna jäähtyä.
Valmista vaniljavanukas laittamalla kattilaan sokeri, maissitärkkelys ja suola. Sekoita keskenään maito ja kananmunan keltuaiset, kunnes neste on tasaista. Kaada se hyvin sekoittaen kattilassa olevien kuivien ainesten joukkoon. Kuumenna, kunnes seos alkaa olla vähän paksumpaa ja vanukasmaista. Sekoita vaniljasokeri ja vaniljauute joukkoon. Laita jäähtymään.
Keksejä varten vaahdota sokeri ja huoneenlämpöinen voi. Vatkaa joukkoon kananmuna. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää vaahdon joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Tee lusikalla tai pursota pyöreän tyllan avulla noin 2cm halkaisijalla olevia kekoja leivinpaperin päälle. Keksit leviävät hiukan, joten jätä tilaa kekojen väliin. Paista 175 asteessa noin 15min ajan.
Valmista karamellisoidut pähkinät sulattamalla pannulla vesi ja sokeri. Kun seos on kuumaa, lisää kokonaiset saksanpähkinät sekaan. Pyörittele pähkinöitä seoksessa, kunnes ne saavat vähän väriä. Kaada kuuma seos leivinpaperin päälle jäähtymään. Kun pähkinät ovat jäähtyneet, rouhi terävällä veitsellä pieneksi.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi vaahdoksi. Laita sekaan tomusokeri ja vaahdota. Lisää lopuksi tuorejuusto ja vatkaa nopeasti sekaisin.
Aloita kakun kasaaminen laittamalla ensimmäinen pohja kakkualustalle ja laita reunakalvo ympärille. Pursota voi-sokerikreemiä kakkupohjan reunoille niin, ettei mihinkään jää koloa. Keskelle tulee jäädä ympyrän muotoinen kolo. Levitä koloon vaniljavanukasta reilu kerros. Laita päälle banaanikuutioita ja keksimurua. Varmista, että reunojen pursotus on vähintään yhtä korkea kuin keskellä oleva täyte. Laita seuraava pohja päälle ja täytä samalla tavalla. Laita kolmas pohja päälle. Siirrä kakku kylmään. Temperoi suklaa (ensin lämmitys 48-50c, sitten jäähdytys 27-28c ja sitten vielä lämmitys 31-32c) ja valmista siitä viuhkamaisia koristeita pursottamalla. Siirrä koristeet kylmään jähmettymään. Ota kakku kylmästä. Levitä voi-sokerikreemiä kakun reunoille. Pursota kermavaahdosta kakun päälle huippuja. Laita karamellisoitua pähkinärouhetta kakun päälle pursotusten keskelle. Laita suklaaviuhkoja pystyyn pursotusten päälle. Murustele keksejä kakun reunoille.