TUMMA KAKKUPOHJA: Sulata suklaa ja laita jäähtymään. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää kananmunat yksitellen kunnolla vatkaten. Lisää suklaa taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Kaada taikinasta pellille ohut, tasainen levy. Paista 175c noin 15-20min. Laita jäähtymään.
VANILJAKAKKUPOHJA: Vaniljakakkupohjaa varten mittaa sokeri ja koverra joukkoon vaniljatangon siemenet. Sekoita vanilja hyvin sokerin sekaan. Lisää sitten joukkoon jauhot, nostatusaineet ja suola. Sekoita hyvin. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi ja vatkaa muutaman minuutin ajan. Seos jää vielä tässä vaiheessa hyvin hiekkamaiseksi. Sekoita toisessa kulhossa keskenään kananmunat, smetana, öljy ja appelsiinimehu ja -kuoriraaste. Vispaa seos tasaiseksi. Lisää tämä neste kuivien aineiden sekaan ja vatkaa sen verran, että kaikki menee tasaiseksi. Lopuksi lisää maito ja vispaa nopeasti kaikki tasaiseksi. Ota kuusi noin 10x20cm kokoista leipävuokaa. Laita vuokiin ohut kerros vaaleaa taikinaa. Ota tummasta kakkupohjasta pieniä stanssattuja ympyröitä (halkaisija noin 1cm, voit tehdä tämän esim. pursotustyllan toisella päällä) ja tee niistä leipävuuan leveyden mittainen jono. Aseta jonoja kolmeen tai neljään vuokaan, mutta katso, että jonot menevät eri kohtiin eri vuokiin. Kaada vaaleaa kakkupohjaa jonojen päälle ja vuokiin ylipäätään niin, että jonot melkein peittyvät. Kaada loppu taikina jonottomiin vuokiin (eli kaksi tai kolme vuokaa), mutta katso, että kaikissa vuoissa olisi suurinpiirtein saman verran taikinaa. Paista pohjia 175c 20min. Testaa kypsyys. Laita pohjat kylmään jäähtymään.
SUKLAAGANACHE: Valmista suklaaganache rouhimalla suklaa pieneksi. Laita rouhe kulhoon. Kuumenna vispikerma kattilassa kiehuvaksi ja kaada sitten suklaarouheen päälle. Anna seoksen seistä hetki ja sekoita sitten tasaiseksi. Lisää lopuksi sulatettu voi. Laita pakastimeen jähmettymään noin 15 minuutiksi tai kunnes se on levitteenomaista.
KAKUN KASAUS: Kasaa kakku niin, että alimmaiseksi tulee täysin vaalea kakkupohja. Levitä sen päälle ohuelti suklaaganachea. Jätä reunoista noin puoli senttiä – sentti paljaaksi. Laita toinen pohja päälle ja täytä se samoin. Suklaakakkupaloja sisältävät pohjat kuuluvat neljäksi keskimmäiseksi pohjaksi. Päällimmäiseksi tulee täysin vaalea kakkupohja. Kun kaikki kuusi pohjaa on päällekkäin, ja jokaisessa välissä on suklaaganachea, nosta kakku jäähtymään jääkaappiin.
Kuorrutetta varten vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita tomusokeri vähitellen sekaan ja vatkaa hyvin (jopa 10-15min). Sulata valkosuklaa ja sekoita se voi-sokerikreemin joukkoon. Värjää pastavärillä vaaleanpunaiseksi.
VALMISTA KREEMIRUUSUJA kukkanaulan ja ohuen terälehtityllan avulla. Laita ruusut odottamaan kylmään.
Levitä ohut kerros kuorrutetta kakun päälle. Siirrä kreemiruusut kakun päälle. Laita sitten loppu kuorrute pursotinpussiin ja pursota kukkatyllalla ruusukkeita kakun päälle.