KAKKUPOHJA: Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset yksitellen voi-sokerivaahdon joukkoon. Säästä valkuaiset. Sulata tumma suklaa ja sekoita se vaahtoon. Sekoita keskenään kuivat aineet ja sihtaa ne vaahdon sekaan. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita varovasti tasaiseksi suklaataikinan kanssa. Levitä taikina uunipellille ja paista 160c noin 25min.
KAHVIMOUSSE: Valmista ensin kahvisiirappi. Sekoita vesi ja pikakahvijauhe kattilassa. Lisää joukkoon sokeri ja keitä seos siirapiksi. Laita sivuun jäähtymään. Vatkaa kerma vaahdoksi. Laita osa kermasta toiseen astiaan. Sekoita kerma, mascarpone ja kondensoitu maito. Sekoita vaahto ja siirappi, mutta älä aivan kokonaan. Siirappi saa jäädä raidoiksi vaahdon sekaan. Laita vaahto kylmään odottamaan.
KAHVIMARINOIDUT MANSIKAT: Vaahdota kiehuva vesi, pikakahvijauhe ja sokeri keskenään. Pilko mansikat pieniksi. Kaada mansikat vaahdon sekaan ja laita kylmään maustumaan.
PAAHDETUT MANTELIT: Levitä mantelit pellille. Laita päälle hunaja, sokeri, suola ja vesi, ja pyörittele pähkinöitä niissä. Paahda uunissa 200c noin 10min. Ota pähkinät uunista ja rouhi terävällä veitsellä pieneksi.
Kasaa jälkiruoka laseihin. Lusikoi alimmaksi kahvimoussea, sen päälle stanssilla leikattu kakkupohja. Lusikoi nyt taas moussea, ja sen päälle mansikoita ja pähkinärouhetta. Tämän jälkeen laita päälle kakkupohja ja mousse, ja sen jälkeen pursota pelkkää kermaa huipuiksi jälkiruuan päälle. Koristele kokonaisilla mansikoilla.