KUPPIKAKKUPOHJA: Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen kiertoilmalle. Asettele 12 kuppikakkuvuokaa pellille. Suihkauta vuokiin vuokasprayta. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita hyvin joka lisäyksen jälkeen. Purista appelsiinista mehu ja raasta kuori. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää puolet jauhoseoksesta voi-sokerivaahtoon koko ajan sekoittaen. Lisää sen jälkeen ½ dl appelsiinimehua, kerma ja kuoriraaste. Lisää loput kuivat aineet ja sekoita seos tasaiseksi.
Kaada taikina vuokiin. Täytä 2/3 vuoan korkeudesta. Paista kuppikakkuja 175 asteessa noin 20 min. Testaa kypsyyttä cocktail-tikulla. Anna niiden sen jälkeen jäähtyä. Kaiverra jokaisen kuppikakun keskelle pieni kolo veitsenkärjellä ja ota palanen pois. Sekoita loppu appelsiinimehu ja sokeri keskenään. Kostuta kuppikakkujen pinnat.
APPELSIINI CURD: Raasta appelsiinin uloin kuori, kunnes saat 1 rkl raastetta. Halkaise appelsiini ja purista mehua ½ dl. Laita keltuaiset, sokerit, siivilöity mehu ja kuoriraaste kattilaan. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Pienennä sitten lämpö miedolle ja keittele seosta noin 5min, kunnes se sakenee. Muista sekoitella seosta lähes koko ajan, ettei se pala pohjaan. Kaada seos kulhoon ja anna sen jäähtyä esim. kylmässä vesihauteessa.
Vaahdota sitten seosta sähkövatkaimella pari minuuttia. Lisää paloiteltu huoneenlämpöinen voi ja vaahdota seos kuohkeaksi. Lusikoi täytettä jokaisen muffinin sisään.
KORISTEET: Jämäköitä sokerimassa CMC jauheella (1tl). Värjää puolet sokerimassasta punaisella elintarvikevärillä tasaiseksi. Värjää 1cm nokare valkoista massaa sinisellä värillä. Kauli punainen massa levyksi. Paina massasta 5cm sydänmuotilla neljä sydäntä. Anna palojen kuivaa huoneenlämmössä mahdollisimman kauan. Koristele sydänpalat mustalla elintarviketussilla alla olevan kuvan mukaan. Muovaa poop kuppikakuille silmät (8kpl) ja suut (4kpl) valkoisesta massasta. Tee myös varaosia. Piirrä silmiin mustuaiset elintarviketussilla, kun osat ovat kuivaneet. Sulata candy melts suklaa mikrossa puolella teholla 30 sekunnin pätkissä välillä sekoittaen.
Tipauta suklaan joukkoon pari tippaa keltaista elintarvikeväriä ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaa neljään 5 cm puolipallomuotin koloon. Pyörittele suklaa joka puolelle ja kumoa se muotista takaisin kulhoon. Nosta muotti pakkaseen. Kun ensimmänien suklaakerros on jähmettynyt, kaada suklaata uudelleen muottiin ja tee toinen kerros. Kaada ylimäärinen suklaa kulhoon ja siisti reunat. Nosta muotit pakkaseen. Kumoa puolipallot muotista ja koristele ne mustalla sulatetulla suklaalla ja sokerimassoilla kuvan mukaan. Mustan suklaan tilalla voi myös käyttää tummaa suklaata.
Jos suklaapallojen kanssa menee jokin pieleen, voi emojit tehdä myös keltaisella elintarvikevärillä värjätystä sokerimassasta.
SUKLAA-APPELSIINIKREEMI: Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu. Lisää 2 rkl appelsiinin kuoriraastetta ja 1 rkl mehua joukkoon. Sulata suklaa mikrossa puolella teholla 30 sekunnin pätkissä välillä sekoittaen. Anna jäähtyä. Lisää kreemin joukkoon sulatettu ja jäähdytetty suklaa. Sekoita tasaiseksi. Pursota suklaakreemi 10mm pyörötyllalla neljän kuppikakun päälle poop-keoksi. Pursota muiden kuppikakkujen päälle yhtä leveä, mutta vähän matalampi keko.
Nosta koristeet paikoilleen. Keltaiset puolipallot voi myös nostaa paikoilleen vasta sen jälkeen, kun kreemi on saanut jähmettyä jääkaapissa