VADELMAPOHJA: Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Sulata vadelmat. Sulata voi. Lisää mukaan rypsiöljy, creme fraice, sokeri, vadelmasose, sekä kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kuivat aineet nesteisiin ja sekoita vain sen verran, että ainekset sekoittuvat. Lisää pinkkiä elintarvike väriä. Kaada kahteen 23 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan. Paista alimmalla tasolla 180 asteessa noin 35–40 min, kunnes tikkuun ei enää jää taikinaa. Jäähdytä ennen täyttämistä.
SITRUUNAVADELMA-GRANOLA: Rouhi pähkinät pienemmäksi, laita kulhoon ja lisää mukaan spelttipopsit. Mittaa kattilaan voi, hunaja sekä sokeri. Kuumenna kunnes voi on sulanut. Sekoita kaikki keskenään ja levitä uunipellin päälle. Paahda uunissa 180 asteessa noin 15 min Lisää uunista tultuaan mukaan myös kahden sitruunan raastettu kuori sekä pakastekuivatut vadelmat. Jäähdytä ennen käyttöä.
SITRUUNALAKRITSIMOUSSE: Sulata hopeatoffeet kuohukerman kanssa à jäähdytä kunnolla. Raasta kahden sitruunan kuoret. Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vatkaa hopeatoffee-kuohukerma vaahdoksi, lisää mukaan lopuksi myös mascarpone. Kuumenna kahden sitruunan puristettu mehu ja lisää liivatteet siihen. Sekoita ohuena nauhana hopeatoffee-massan joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Lisää raastettu sitruunan kuori. Vispaa vispikerma vaahdoksi ja lisää se massan joukkoon. Lisää mustaa elintarvikeväriä
SUKLAAKREEMI: Sulata tumma suklaa ja anna jäähtyä. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jäähdytetty tumma suklaa. Lisää tumma kaakaojauhe muutamassa osassa, ja sekoita tasaiseksi. Laita kreemi pursotinpussiin.
TÄYTTÄMINEN: Laita ensimmäinen pohja tarjoiluastialle, ja laita 3–4 leivinpaperisuikaletta tarjoiluastian suojaksi astian ja pohjan väliin. (Kreemi on hyvin värjäävää) Seuraavaksi pursota reunoille nauha kreemiä. Lisää väliin sitruunalakritsimoussea ja paina mukaan tuoreita vadelmia. Ripottele sitruuna-vadelmagranolaa tasaisesti. Toista vielä kaksi kertaa (= kolme täyteväliä) Kuorruta koko kakku vielä ohuesti kreemillä. Hyydytä kakku, ja tee sillä välin riisipaperikukat ja candy melts-viuhkat.
RIISIPAPERIKUKA: Kuumenna öljy n. 200 asteiseksi. Pilko riisipaperista suippoja, terälehden muotoisia paloja. Laita muutama riisipaperin pala kerrallaan öljyyn à riisipaperi taittuu röpelöiseksi nopeasti. Nosta kuivumaan talouspaperin päälle.
VIIMEISTELY: Pienennä ruby-suklaa veitsen avulla pieneksi lastuksi. Sulata sitten varovaisesti (max. 28 astetta), sitten vedä lusikalla pieniä viuhkoja leivinpaperin päälle. Laita hetkeksi pakastimeen/jääkaappiin kovettumaan. Kun kakku on hyytynyt ja kreemi on kovettunut, leikkaa terävällä isolla veitsellä kakusta puolikuun muotoinen pala (noin 2–3 cm paksuimmasta kohtaa). Käännä ja siirrä kakku tarjoiluastialle niin, että leikattu pinta tulee kohti tarjoiluastiaa. Kuorruta kakun takasivu (täysin päällystämätön) kreemillä ja lisää tarvittaessa myös muualle. Koristele kultamaalilla pirskotellen ympäri kakkua. Lisää pakastekuivattuja vadelmia toispuoleisesti pystysuunnassa. Lisää toispuoleisesti myös riisipaperin paloja kauniisti asetellen. Laita kukkien väliin ruby-suklaa -viuhkoja. Tuputtele vielä riisipapereiden reunoihin siveltimen avulla kultamaalia ja viimeistele lehtikullan kera.