Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kerma ja vaniljaesanssi. Lisää valkuaiset yksitellen. Yhdistä kuivat aineet keskenään kulhossa ja siivilöi seos. Lisää se taikinaan vuorotellen nesteiden kanssa.
Jaa taikina noin 10 vuokaan riippuen vuokien koosta. Muista jättää nousuvara! Paista kakkuja uunissa 15–20 minuuttia.
Leipurinkermaa varten vatkaa keltuaiset kevyesti lämmönkestävässä kulhossa. Laita kulho sivuun. Mittaa kattilaan sokeri, maissijauhot ja maito. Sekoita seos tasaiseksi ja kiehauta se. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
Sekoita muutama ruokalusikallinen seosta kananmunien joukkoon. Kaada sitten munaseos kattilaan ja kiehauta se koko ajan sekoittaen. Anna kiehua matalalla lämmöllä kunnes seos sakeutuu. Lisää lopuksi voi. Siirrä leipurinkerma jäähtymään. Voit siivilöidä sen, jos joukkoon on jäänyt maizenapaakkuja tai kananmunan kokkareita.
Laita paloiteltu suklaa ja agavesiirappi tai hunaja lämmönkestävään kulhoon suklaaganachea varten. Kiehauta kerma kattilassa ja kaada se suklaan päälle. Anna suklaan sulaa hetki ja sekoita seos sitten tasaiseksi.
Koverra jäähtyneisiin kakkuihin kolo. Täytä se leipurinkermalla ja pursota päälle suklaaganachea.
Tee sokerimassasta Yhdysvaltain lipun värisiä koristeita ja asettele ne pursotuksen päälle.