Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Vuoraa irtopohjavuoan pohja ja reunat leivinpaperilla tai reunamuovilla.
Lämmitä voi, tuorejuusto ja maito vesipohjakattilassa (tai kulhossa kiehuvan vesikattilan päällä). Sekoittele, kunnes seos on tasaista. Nosta jäähtymään. Yhdistä vehnäjauhot ja maissijauhot. Lisää ne (siivilöiden), sekä keltuaiset ja 1 rkl sitruunamehua jäähtyneeseen tuorejuustoseokseen. Sekoittele, kunnes seos on tasaista.
Vaahdota valkuaiset, suola ja 3 tl sitruunamehua kuohkeaksi. Lisää sokeri pienissä erissä koko ajan vatkaten. Vatkaa kiinteäksi, mutta pehmeäksi vaahdoksi. Kun nostat vispilät vaahdosta, siinä on siis terävä kärki, joka taipuu alaspäin. Kääntele tuorejuustoseos varovasti valkuaisvaahtoon. Kääntele pohjaa ja reunoja myöten niin, että ainekset sekoittuvat tasaisesti. Kaada taikinaseos varovasti vuokaan ja tasoittele pinta. Kaada korkeareunaiselle uunipelille noin 1,5 cm korkeudelle kuumaa vettä.
Aseta kakkuvuoka toisen kakkuvuoan tai uunipeltiä pienemmän uunivuoan sisälle Nosta sisäkkäiset vuoat uunipellille vesikylpyyn ja sitten koko systeemi uuniin. Paista kakkua aluksi tunnin verran. Tässä vaiheessa pinta on vaaleanruskea. Avaa uuninluukkua hieman raolleen ja jatka paistamista 8-10 minuuttia. Tämän jälkeen sammuta uuni ja avaa uuninluukkua hieman lisää. Anna kakun olla uunissa vielä muutama minuutti.
Ota kakku uunista, irrota vuoan reunus ja reunan leivinpaperi. Anna kakun jäähtyä ja siirrä tarjoilualustalle. Koristele tomusokerilla ennen tarjoilua.
INKIVÄÄRI-MUSTIKKAHILLOKE: Pilko inkivääri ihan pieniksi paloiksi ja laita kattilaan veden kanssa hiljalleen kiehumaan. Lisää mustikat ja kiehauta ja lisää hillosokeri. Keitä hilloa hiljakseen n. 10 min. Ja nosta jäähtymään. Lisäksi irtopohjavuoka halkaisija 18cm ja 9cm korkea, isompi vuoka jonka sisään mahtuu 18cm vuoka, lisäksi uunipelti, jonka sisään mahtuu nämä vuoat. Yhteensä kaksi vuokaa ja uunipelti. Maidonvaahdotin.
MATCHA-LIMEJÄÄTELÖ: Kiehauta glukoosisiirappi, kerma ja maito kattilassa. Poista levyltä. Vatkaa keltuaiset ja sokeri paksuksi vaahdoksi (vispilää nostaessa kuviot pysyvät vaahdon pinnalla). Kaada jäähtyneestä kerma-maitoseoksesta puolet keltuaisvaahdon joukkoon samalla kevyesti sekoittaen. Kaada tämä seos takaisin kattilaan jäljelle jääneeseen kerma-maitoseokseen. Kuumenna hiljalleen 82–85 asteiseksi ja poista levyltä. Mausta massa ja anna jäähtyä. Laita massa jäätelökoneeseen ja valmista jäätelöksi.