OHJE: Vaahdota sokeri ja voi. Lisää kananmuna koko ajan sekoittaen. Siivilöi kaakaojauhe jauhoihin ja lisää loput kuiva-aineet jauhoseokseen. Lisää vaahdon joukkoon
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele rouhitut pistaasipähkinät pinnalle tasaisesti.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 8 – 10 minuuttia. (Kiertoilmauunissa 175 asteessa 10-12 min). Kun otat piparitaikinan uunista, tee heti piparimuotilla piparit ja tee reikä ripustusnarua varten. Siirrä jäähtymään.
PIKEERI: Vatkaa valkuaisia ja tomusokeria sähkövatkaimella noin 4 minuuttia.
Koristele jäähtyneet piparit pikeerillä ja glitter spraylla. Värjää osa pikeeristä sinisellä, punaisella ja keltaisella geelivärillä