OHJE: Valmista luumumarmeladi. Laita luumut, kanelitanko ja vesi kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä niin kauan, että luumut ovat pehmentyneet. Poista kanelitanko. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää hillosokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita vehnäjauhot, mausteet ja sokeri. Paloittele huoneenlämpöinen voi nokareina pinnalle ja sekoita seos murumaiseksi. Lisää hunaja ja vesitilkkaan sekoitettu sooda. Sekoita sileäksi taikinaksi ja laita kahden kelmun väliin. Taputtele noin 2 cm paksuseksi. Laita jääkaappiin noin 45 minuutiksi.
Kauli taikina muutamassa erässä leivinpaperien välissä noin 2 mm paksuksi levyksi. Ota taikinasta tähtipiparimuotilla pipareita. Laita tähdet pellille leivinpaperin päälle. Ota joka toisesta tähdestä keskeltä omenaporalla pyöreä pala pois. Tee sukkapuikolla ripustusreikä yhteen sakaraan.
Voitele piparit kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista piparit 200 asteessa 7-8 minuuttia. Jäähdytä.
Käännä reiätön pipari ja laita nurjalle puolelle luumumarmeladia, paina reiällisen kanssa yhteen. HUOM ripustus reiät kohdakkain.