KÄÄRETORTTUPOHJA: Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset, tuorejuusto, vehnäjauhot ja mausteet. Yhdistä massat. Kaada massa uunipellille leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi. Paista 150c 15-20min. Nosta pohja pois uunista ja kääri se heti rullalle, jotta saat myöhemmin helpommin muodon pysymään
KANTARELLITÄYTE: Kuori ja leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kantarellit pienemmiksi. Paista sipulit ja kantarellit voissa ja mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Lisää espresso ja paistele kunnes neste on kokonaan hävinnyt. Jäähdytä massa. Vatkaa smetana vaahdoksi ja yhdistä siihen jäähtynyt kanttarellimassa. Tarkista maku.Levitä massa pohjan päälle tasaisesti ja kääri leivinpaperin avulla tiukalle rullalle. Laita rulla jääkaappiin.
TIMJAMIMOUSSE: Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Laita massa pursotinpussiin, jossa tähti tylla. Koristele rulla timjamimousse-pursotuksilla.
PIKKELÖYDYT KANTTARELLIT: Tee pikkeliliemi: laita kattilaan vesi, sokeri ja etikka. Kiehauta. Jäähdytä. Kaada liemi kantarellien päälle ja nosta jääkaappiin. Laita kanttarelleja korosteeksi.
OMENAPIIRAKKA: Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Nostele kuivat aineet vaahdon sekaan. Lisää joukkoon maito ja sulatettu voi. Kaada voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija noin 28 cm). Pilko omenat puolikuun muotoisiksi paloiksi. Laita omenaviipaleet veteen jossa on sitruunanmehua, jotta eivät tummu. Asettele omenaviipaleet pohjan päälle ruusukkeen muotoon. Ripottele päälle kanelia ja sokeria. Paista 225c 25min.
VANILIJAKASTIKE: Laita kattilaan kerma (1) ja puolikas vaniljatanko josta sisus kaavoitu myös joukkoon. Kiehauta ja nosta pois liedeltä, anna maustua 10min. Ota vaniljatanko pois kermasta. Sekoita perunajauho ja sokeri keltuaisten joukkoon. Vatkaa keltuaisten joukkoon vanilja-kerma pikkuhiljaa lisäten. Kuumenna seosta kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes se sakenee. Jäähdytä. Vaahdota 0,5dl kuohukermaa (2) ja lisää se jäähtyneen kastikkeen joukkoon.