VADELMAPOHJA: Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vatkaa monitoimikoneessa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen ja perunajauhojen joukkoon ja lisää jauhot muna-sokeriseokseen siivilän läpi varovasti sekoittaen. Lisää vadelmat Voitele leivinpaperit voilla. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun kahteen syvään uunipeltiin. Paista uunin alatasolla kiertoilmalla noin 8-10 min, kunnes pohjat ovat kypsiä.
Anna pohjien jäähtyä hetki. Kumoa pohjat leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi. Jäähdytä pohjat. Leikkaa pohjista 15cm halkaisijaltaan olevia levyjä 5 kpl.
VANILIJATUOREJUUSTOTÄYTE: Vatkaa vispikerma ja vaahtoutuva vaniljakastike vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää vaniljakreemijauhetta sen verran, että saat massasta jämäkkää.
KOKOAMINEN: Kokoa kakku 15cm irtopohjavuokaan. Kostuta pohjat kakkua kootessasi kevyesti vaniljamaidolla. Levitä pohjien väliin vaniljatuorejuustotäytettä sopiva kerros. Laita jokaiseen väliin myös tuoreita vadelmia. Laita kakku hetkeksi kylmään jähmettymään.
MARENKIVOIKREEMI: Vatkaa valkuaisia ja sokeria vesihauteen yllä kulhossa, kunnes massa on noin 60 asteista. Siirrä massa monitoimikoneeseen ja vatkaa kunnes massa on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi (5-10min). Jatka vatkaamista pienemmällä teholla. Lisää huoneenlämpöinen voi pieninä kuutioina joukkoon yksitellen. Vatkaa kunnes kreemi muuttuu paksuksi.
Levitä marenkivoikreemi jähmettyneen kakun päälle joko palettiveistä apuna käyttäen tai pursotuspussilla pursottaen ja tasoittaen. Tärkeää on saada kakun pinta sileäksi, jotta glaze asettuu kauniisti pintaa vasten. Vie kakku pakkaseen jähmettymään.
MIRRORGLAZE: Liota liivatteet kylmässä vedessä. Laita vesi, sokeri ja glukoosi kattilaan. Kiehauta. Lisää liivatteet ja kaada pilkotun valkosuklaan päälle. Anna suklaan sulaa ja sekoita. Lisää kondensoitu maito ja aja seos sauvasekoittimella tasaiseksi. Värjää seos tässä kohtaa valkoisella elintarvikevärillä. Siivilöi seos ilmakuplien poistamiseksi. Jaa seos kahteen kulhoon. Sekoita toiseen punaista elintarvikeväriä, kunnes saavutat halutun sävyn. Jäähdytä kiille noin 35 asteiseksi. Sekoita jäähtymisen aikana jotta kiille ei kuorretu. Kaada kiille jäätyneen marenkivoikreemin päälle niin, että kakku on ”korokkeella”, jolloin ylimääräinen glaze pääsee valumaan pois. Kaada värejä vuorotellen saadaksesi kaksivärisen pinnan. Tasoita kakun alareuna ylimääräisestä kuorrutteesta ja nosta varovasti tarjoiluastialle. Koristele tuoreilla vadelmilla.