POHJAN VALMISTUS: Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon loput ainekset kevyesti nostellen. Kaada taikina tasan kolmeen 16 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla. Paista 175 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Jäähdytä pohjat ja leikkaa niiden ”kannet” tasaisiksi kokoamista varten.
TÄYTE ja KAURA-SUKLAAMURU: Vaahdota kuohukerma. Lisää vaniljatuorejuusto. Sulata valkosuklaa ja lisää kerma-tuorejuustoseokseen. Viipaloi mansikat. Kaura-suklaamuru: Sekoita kaurahiutaleet, sokeri, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään. Lisää sulatettu voi. Laita leivinpaperilliselle pellille nokareita ja paista 200 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Jäähdytä. Sulata suklaa ja kääntele se murennettujen kaurakeksien kanssa sekaisin. Laita ohuena levynä pakkaseen jähmettymään noin 20 minuutiksi. Murenna levy muruksi. Kostuta kakkupohja kiehautetulla vesi-vaniljasokeriliuoksella ja sivele päälle puolet moussesta. Levitä päälle puolet viipaloiduista mansikoista. Ripottele kaura-suklaamurua. Toista sama toiseen täyteväliin. Laita kansi päälle, muista kostuttaa.
KUORRUTE: Vaahdota kananmunan valkuaisia kuuman vesihauteen yllä ja lisää joukkoon sokeri. Jatka vaahdottamista noin 7 minuuttia, kunnes marenki on paksua ja kiiltävää. Tämän jälkeen jatka vaahdottamista ilman vesihaudetta noin 2 minuutin ajan. Lisää joukkoon huoneenlämpöinen voi pienissä erissä ja vatkaa seosta. Lisää vaniljasokeri. Taita keltaisuutta pienellä määrällä violettia pastaväriä. Kuorruta täytetty kakku ohuelti sveitsiläisellä marenkivoikreemillä ja laita kylmään. Levitä jähmettyneen ohuen kerroksen päälle peittävä kerros kreemiä koko kakkuun. Laita kakku pakastimeen.
MIRROR GLAZE -KUORRUTE: Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia, purista ylimääräinen vesi ja nosta sivuun. Punnitse valkosuklaa kulhoon. Mittaa kattilaan sokeri, glukoosisiirappi ja vesi. Mittaa kondensoitumaito erilliseen astiaan. Kiehauta vesi-sokeri seos liedellä ja nosta sivuun. Lisää kondensoitu maito. Sekoita joukkoon liotetut liivatelehdet. Kaada valkosuklaan päälle. Anna hetken aikaa suklaan sulaa ja sekoita seosta. Sekoita se vielä sauvasekoittimella. Varo kuitenkin ylimääräisten ilmakuplien muodostumista. Siivilöi kuorrute ja jäähdytä se 30 asteiseksi. Asettele kylmä kakku jäähdytysritilän päälle, joka on leivinpaperilla vuoratun pellin päällä ja kaada kuorrute tasaisesti kakun päälle. Palettiveitselle voi pintaa hieman tasoittaa. Nosta kakku varoen lastojen avulla tarjoiluastialle.
KORISTEET: Aloita temperoimalla 150 g tummaa suklaata. Pilko suklaa kulhoon ja sulata se kuumassa vesihauteessa 48-50 asteiseksi. Jäähdytä seos kylmässä vesihauteessa 27-28 asteiseksi ja sen jälkeen lämmitä kuuman vesihauteen yllä 31-32 asteiseksi. Asettele pöydälle nurinpäin esimerkiksi kapea leivontakulho ja laita sen päälle tuorekelmua. Kaada temperoitu suklaa kulhon pohjan päälle ja anna valua. Laita suklaa jähmettymään kylmään. Sulata loput tummasta suklaasta ja valkosuklaa. Pese tuoreet mansikat. Pursota mansikoiden päälle valkosuklaaraitoja. Laita mansikat jähmettymään kylmään. Halkaise loput mansikat neljään osaan ja asettele ne kehäksi kakun alareunaan. Asettele temperoitu ja jähmettynyt suklaakruunu kakun päälle ja laita sen sisälle suklaamansikoita.