Valmista kakkupohja
- Lämmitä uuni 175c
- Ruskista voi kattilassa keskilämmöllä sekoitellen, niin ettei voi pala. Anna jäähtyä.
- Laita kulhoon rypsiöljy, maito, sokerit ja kananmunat, vatkaa nopeasti.
- Sekoita loput kuivat aineet keskenään ja lisää ne märkien aineiden joukkoon sekoittaen.
- Lisää jäähtynyt voi, sekoita taikina huolellisesti.
- Kaada taikina kolmeen halkaisijaltaan 17cm vuokaan. Voitele vuoat vuokaspraylla, Leikkaa leivinpaperista ympyrän muotoiset palat vuokien pohjalle.
Valmista pekaanipähkinät
- Mittaa pannulle voi, vesi sekä fariinisokeri ja kaneli, kun seos kiehuu, pienennä lämpöä ja jatka keittämistä 3-5min.
- Lisää pähkinät, kääntele pähkinät niin, että ne ovat kokonaan karamelliseoksen peitossa. Kääntele pannulla 3min.
- Nosta pähkinät leivinpaperin päälle jäähtymään.
Valmista voikreemi
- Vatkaa voita vähintään kahdeksan minuuttia niin, että se on valkoista.
- Lisää tomusokeri vähän kerrallaan.
- Lisää lopuksi vispikerma ja sekoita tasaiseksi.
- Jaa kreemi osiin ja värjää pastaväreillä
Valmista kreemitäyte
- Raasta appelsiinin kuori ja purista appelsiinin mehu
- Ota voikreemiä kulhoon n.2dl
- Sekoita kreemin joukkoon mascarpone, appelsiininkuori ja mehu, kerma ja kookoshiutaleet.
Kakun kokoaminen
- Nosta kakkupohja kakkualustalle, kostuta pohja
- Käytä reunakalvoa kakun ympärillä,
- Ota kreemiä pursotinpussiin, tee kreemistä renkaat pyöreäpäisellä tyllalla kakun ulkoreunalle. Tämä helpottaa kakun koristelua ja täyttämistä. Tämä toistetaan jokaisessa kerroksessa, ennen täytteitä.
- Täytä kakkupohjan keskuksta appelsiini-kookoskreemillä, laita ja kreemin päälle karamellisoidut pekaanipähkinät, toista vielä kerran. Laita viimeiseksi kakkupohja kanneksi, kostuta ja vie kakku kylmään.
Valmista suklaakastike
- Kiehauta kerma pinnoitetussa kattilassa.
- Pilko suklaa
- Kun kerma kiehuu, ota pois liedeltä ja lisää pilkottu suklaa, sekoita tasaiseksi.
- Kaada ganache pieneen kermakkoon, tai kulhoon, josta sitä on helppo ottaa.
- Huom. Suklaakastike tarjoillaan kakun kanssa erillisestä astiasta.
Valmista kreemikukkia
- Valmista kreemikukkia leivinpaperin palan päälle kukkanaulaa ja erilaisia tyllia apuna käyttäen. Vie ne jääkaappiin kylmettymään.
Koristele kakku
- Kreemaa kakku voikreemillä. Tee ensin ohut kerros, vie kylmään.
- Tee toinen kreemaus värjätyllä kreemillä.
- Asettele tekemäsi kukat ja pursota loput kukat sekä lehdet niiden ympärille.