KUORET: Sekoita kuivat aineet, lisää lämmintä vettä vähitellen niin, että seoksesta tulee kiinteä taikina. Anna taikinan levätä hetken ajan muovin alla ennen kaulitsemista. Kaulitse taikina ohueksi ja ota halkaisijaltaan 10–12 cm kokoisia paloja. Pistele haarukalla. Kuumenna öljyä pannulla tai kattilassa ja paista kuoret yksitellen. Taita kuori kaksin kerroin paiston aikana tai heti paiston jälkeen. Laita talouspaperin päälle kuivumaan. Halutessasi voit tehdä foliosta rullan, jonka laitat maissikuoren sisälle ennen täyttämistä.
MAUSTETUT OMENAT (KANA): Kuori ja kuutio omena. Paista voissa pannulla mausteiden ja sokerin kanssa. Jäähdytä.
SUKLAAPÄHKINÄCRUMBLE (JAUHELIHA): Rouhi pähkinät. Sulata voi, kookosrasva ja suklaa. Yhdistä kaikki aineet ja paista 160 asteisessa uunissa. Jäähdytä ja rouhi.
MANSIKKASALSA (SALSAKASTIKE): Pilko mansikat ja basilika. Mausta vaahterasiirapilla, balsamicolla ja limellä.
VESIMELONI (TOMAATTI): Paloittele vesimeloni haluamallasi tavalla.
APRIKOOSI (JUUSTORAASTE): Raasta aprikoosi.
PISTAASIPÄHKINÄKASTIKE (GUAGAMOLE): Kaada pähkinöiden päälle kuumaa vettä ja anna liota vähintään 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja laita pistaasipähkinät talouspaperin tai leivinliinan päälle. Kuivaa ja hiero niin, että pistaasipähkinät ovat kauniin vihreitä (kuoren irrottaminen). Laita pähkinät ja tomusokeri tehosekoittimeen. Lisää joukkoon vesi ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Lisää ripaus suolaa. Laita pursotinpussiin.
VALKOSUKLAAKASTIKE (RANSKANKERMA): Laita liivatejauhe pieneen määrään vettä turpoamaan. Sulata suklaa. Lämmitä kuohukerma, lisää turvonneet liivatteet ja valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Sekoita tuorejuuston kanssa. Laita pursotinpussiin.
MAKEA FRISEE (SALAATTI): Revi salaatin lehdet haluamallasi tavalla.
Valmista täytteet ja täytä tacokuoret haluamallasi tavalla (täyttämisen apuna voit käyttää muffinssipeltiä.