Mittaa kattilaan maito, vesi ja öljy. Anna kiehahtaa ja nosta pois liedeltä. Mittaa jauhot, perunahiutaleet ja suola mielellään teräksiseen kulhoon ja sekoita ne keskenään. Kaada kuiva-aineiden päälle kiehunut neste ja vatkaa vahvalla puukapustatalla tai vastaavalla taikinaa kunnes se on kiinteä pallo. Lisää munat yksitellen sähkövatkaimella sekoittaen kunnes taikina on tasaista.
Anna hetken aikaa taikinan jäähtyä. Laita iso tähtitylla vahvaan pursotuspussiin ja laita ensin puolet taikinasta pussiin. Pursota noin 15cm pitkiä suoria tankoja leivinpaperille vieri viereen 24 kpl, leikkaa tangot saksilla tarvittaessa poikki. Laita rasvakeitin lämpenemään 175 asteeseen.
Valmista dipit keittimen lämmetessä. Laita paloitellut mansikat ja raparperi hillosokerin ja limemehun kanssa pinnoitettuun kattilaan ja anna kiehua n. 15 min kunnes raparperit ovat pehmeitä ja keitos hillomaista. Aja seos tasaiseksi sauvasekoittimella ja laita jäähtymään jääkaappiin. Lisää kuohuviini marjahillokkeeseen juuri ennen tarjoilua.
Paloittele suklaa mikron kestävään astiaan ja kaada samaan kippoon kerma. Lämmitä seosta varovasti mikrossa, kunnes kerma kiehahtaa ja sen jälkeen sekoita massa tasaiseksi. Tarvittaessa käytä varovasti seosta mikrossa uudelleen. Anna jäähtyä huoneenlämmössä.
Paista 3-4 churroa kerrallaan rasvakeittimessä. Ota churrot pois keittimestä pihdeillä tai reikäkauhalla niiden saavuttaessa kauniin kultaisen värin. Laita churrot hetkeksi lepäämään talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy pois niistä ja kieritä toisella lautasella sokerissa churrot ja aseta tarjoilukulhoon.
Täytä puolet churroista sulalla suklaalla ja dippaa churrojen päät mansikkalastu murskassa.
Tarjoile churrot mielellään lämpiminä dippien kera.