1. Sekoita jauhot, voi ja tomusokeri. Lisää munakeltuainen ja vaivaa taikinaksi. Laita taikina muovipussiin ja anna taikinan levätä noin 15 minuuttia jääkapissa.
2. Rasvaa hiukan aaltoreunavuuat, paina taikina ohuesti muotteihin (n. 2-3mm). Pistele haarukalla reikiä pohjaan ja anna levätä noin 15 minuuttia jääkaapissa.
3. Paista pohjat 190 asteessa, noin 15 minuuttia.
4. Anna jäähtyä ja koputa varovasti pohjat muoteista. Sulata 75 grammaa valkosuklaata, ja levitä pohjan sisäpintaan.
5. Raparpericurdia varten keitä vesi, raparperi ja sokeri noin 5 minuuttia, poista hellalta. Murskaa sauvasekoittimella hillo sileäksi ja lisää voi raparperihilloon. Sekoita maizena ja sitruunamehu ja munat ja lisää seos raparperi hilloon ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes seos sakenee. Jäähdytä.
6. Keitä raparperi-kardemummahillon aineksia noin 8 minuuttia ja anna jäähtyä.
7. Italialaista marenkia varten keitä vesi ja sokeri kunnes lämpötila näyttää 121 astetta. Vatkaa munavalkuaiset ja lisää samalla kuuma sokeriliuos, vatkaa kunnes marenki on huoneenlämpöistä. Lisää sitruunamehu ja elintarvikeväri loppuvaiheessa.
8. Kokoa leivokset pursottamalla raparperi curdi jäähtyneeseen pohjaan ja tee curdin keskelle raparperi-kardemummahillo silmä (noin 1 teelusikallinen).
9. Pursota marenki tähtityllillä varustetulla pursotinpussilla leivoksen päälle. Polta kaasupolttimella kauniin ruskeaksi.
Ohje raparperijauhoon: Ripottele pilkottu raparperi leivinpaperille ja kuivata noin 48 asteessa uunissa noin 10 tuntia, jonka jälkeen vielä pari päivää huonelämmössa. Tee jauhoiksi tehosekoittimella, kun kun ovat täysin kuivat.