KEKSITAIKINA: Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna, sitruunan kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä voi-sokeri seoksen joukkoon. Laita kylmään jähmettymään 15 minuutiksi. Kaulitse taikina ohueksi levyksi. Ota pikkuleipämuotilla keksejä. Nosta hetkeksi keksit kylmään. Paista uunissa keskitasolla n. 8-10 minuuttia.
MANSIKKAKREEMI: Vatkaa huoneenlämpöinen voi, vaniljasokeri ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon mansikka-aromi sekä maito, jatka vatkaamista kuohkeaksi kreemiksi. Värjää kreemi lopuksi punaisella pastavärillä.
KUORRUTE: Vatkaa yksi valkuainen ja noin 4 dl tomusokeria kiiltäväksi pikeeriksi, valmista tällä ääriviivat kekseille, lisää tarvittaessa vettä ohentamaan tai tomusokeria oikean paksuuden saamiseksi. Vatkaa toinen valkuainen toisessa kulhossa sekä noin 3 dl tomusokeria kiiltäväksi pikeeriksi, tällä pikeerillä täytetään keksit. Lisää tarvittaessa vettä tai tomusokeria oikean paksuuden saamiseksi. Värjää pastaväreillä osa mustaksi, punaiseksi sekä oranssiksi.
KEKSIEN KORISTELU JA TÄYTTÄMINEN: Kuorruta puolet kekseistä pikeerillä pursotuspussin avulla. Loppuihin kekseihin pursota mansikkakreemikerros ja laita kuorrutettu keksi päälle. Nosta keksit jääkaappiin.