KEKSIPOHJA: Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää kananmunat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaa. Rouhi valkosuklaa ja sekoita ne viimeisenä taikinan sekaan. Levitä keksitaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 175 asteessa noin 15-20min tai kunnes keksi on saanut kauniin ruskean pinnan. Painele valmiista keksipohjasta 15cm:llä vuoalla 3 pyörää pohjaa, joiden keskelle painat reiät n. 5cm:llä muotilla niin, että keksipohjien keskellä jää tyhjä kolo.
KAKKUPOHJA: Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahdon sekaan. Sekoita nostelemalla. Värjää taikinaa elintarvikeväreillä pride värien mukaan ja levitä pellille niin, että värit eivät sekoitu. Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 30min.
HILLAMOUSSE: Laita liivatelehdet kylmään veteen. Sulata suklaat (moussen ja kreemin) vesihauteessa. Soseuta hillat ja hieno sokeri. Vatkaa kerma ja tomusokeri vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja lisää siihen sula suklaa, hillasurvos ja liivateneste. Lopuksi nostele vatkattu kerma sekaan ja sekoita tasaiseksi mousseksi.
Kakku kootaan halkaisijaltaan 15 cm irtopohjavuokaan. Kakkuun tulee 2 täyteväliä hillamoussea. Kokoa kakku niin, että muotoilet värikkäistä kakku pohjista sydämen kakun sisälle keskelle. Vie kakku kylmään tekeytymään. Keitä kinuski ja jätä kylmään vesihauteeseen jäähtymään.
Tee valkosuklaakreemi ja levitä se tasaisesti kakun pinnalle. Anna kylmetä hetki pakastimessa. Valuta kinuski ja tee kreemistä pursotukset kakun päälle.
VALKOSUKLAAKREEMI: Vaahdota voi, sekoita siihen tuorejuusto, tomusokeri ja suklaasula. Levitä kakun päälle.
KINUSKI: Kiehauta kerma ja sokereita, kunnes seos alkaa saostua. Ota pois liedeltä ja lisää vaniljasokeri ja voi. Jäähdytä kylmässä vesihauteessa. Valuta kakun reunoille.