Pilko pähkinät ja paahda niitä hetki pannulla koko ajan sekoitellen. Notkista vuohenjuusto ja tuorejuusto, sekoita joukkoon pähkinät. Lisää tarvittaessa kuohukermaa, jotta saat täytteeseen helposti levittyvän koostumuksen. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Pilko päärynät ja paista niitä pannulla voissa koko ajan sekoitellen, lisää marmeladisokeria varovasti ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes makeus on sopiva. Mausta jauhetulla tonkapavulla ja veitsenkärjellisellä vaniljaa.
Kostuta leipäviipaleet maidolla. Levitä vuohenjuustotäytettä ensimmäiseen kerrokseen, toiseen päärynätäytettä ja kolmanteen taas vuohenjuustoa. Anna seistä kylmässä kelmutettuna muutama tunti.
Levitä kakun päälle kerros tuorejuustoa. Leikkaa terävällä veitsellä voileipäkakusta 10 palaa. Koristele näyttävästi oman maun mukaan.