Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Yhdistä jauhot keskenään ja sekoita taikinaan vuorotellen jogurtin kanssa. Pursota tai lusikoi muffinivuokiin.
Leikkaa raparperit paloiksi. Pyörittele kaneli-sokeriseoksessa. Painele raparperit syvälle taikinan sisään muffinivuokiin.
Paista muffinit 200 asteessa 15–20 minuuttia.
Leikkaa valkosuklaa rouheeksi. Levitä suklaa pellille ja paahda 175 asteessa noin 8 minuuttia. Laita paahtunut rouhe kerman kanssa kattilaan ja sulata liedellä keskiteholla. Jäähdytä seos kylmässä vesihauteessa ja nosta jääkaappiin. Kun seos on täysin kylmää, vatkaa se vaahdoksi ja pursota muffinien päälle.
Koristele raperperikiehkuralla ja vadelmilla.