Valmista ensin raparpericud. Pilko raparperit kattilaan ja kiehauta ne pehmeäksi. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Kaada seos takaisin kattilaan ja mittaa joukkoon kaikki muut aineet paitsi voi. Kuumenna seosta lieden keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun seos pulpahtaa, sammuta liesi ja anna hautua vielä hetki välillä sekoitellen. Nosta valmis raparpericurd kylmään.
Seuraavaksi valmista pohja. Erottele keltuaiset ja valkuiset omiin kulhoihin. Vatkaa valkuaiset ja sokeri marengiksi. Vatkaa aluksi vain pelkkiä valkuaisia ja lisää sokeri pikkuhiljaa valkuaisvaahdon joukkoon, vatkaa kunnes seos kauniin kiiltävää. Vatkaa seuraavaksi pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Kun vatkaat tässä järjestyksessä, niin vatkaimia ei tarvitse pestä välissä. Lisää keltuaiset yksitellen voi-sokerivaahdon joukkoon hyvin vatkaten. Siivilöi lopuksi leivinjauho-vehnäjauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
Piirrä juomalasia apuna käyttäen leivinpaperiin 12 ympyrää. Laita taikina pursotin pussiin, sekä isolla reiällä varustettu suora tylla.Pursota taikina piirrettyihin ympyröihin ja tasoita pinta lusikalla. Nosta marenkivaahtoa jokaiselle ympyrälle noin ruokalusikallinen ja sivele se huippumaiseksi verhoksi taikinana päälle. Ripottele päälle vielä kookoshiutaleita. Paista kiekkoja 175 asteessan. 30-35 min, kunnes marenki on kauniisti ruskettunut.
Paiston aikana valmista täyte. Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Ja mausta se vaniljasokerilla. Valuta kookoskermasta neste ja kaavi paksu kerma vatkatun kerman joukkoon. Viipaloi mansikat.
Jäähdytä pohjat ja täytä. Laita ensin raparpericurdia, sitten kookoskermavaahtoa ja lopuksi koristele leivos viipaloiduilla mansikoilla ja mintunlehdillä.