TOIMI NÄIN: Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Valmista voitaikina. Lämmitä voi huoneenlämpöiseksi. Sekoita kuivat aineet kulhossa ja nypi joukkoon 175 g voita. Kauli taikina jauhotetulla alustalla noin 1 cm paksuiseksi suorakaiteeksi. Höylää loppu voi keskelle taikinaa limittäin. Käännä reunat keskelle ja nipistä yhteen. Taita taikina kaksin kerroin. Kaulitse taikina 1 cm:n paksuiseksi suorakaiteeksi ja taita kolmeen osaan. Vuoraa kelmulla. Jäähdytä pakkasessa 5 min ja jääkaapissa 5 min. Toista sama vielä kahdesti. Viimeisen kerran jälkeen anna jäähtyä jääkaapissa 20 min.
Siirrä lämmenneeseen uuniin revitty possu uunivuoassa. Paista 30 minuuttia ja revi haarukalla liha höystöksi ja lisää kastike. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen.
Valmista risotto. Valmista lihaliemi keittämällä vesi ja lisäämällä lihaliemikuutio. Pilko kaikki kasvikset pieniksi. Kuumenna kattila keskilämmölle ja lisää voi. Kuullosta siinä sipulia ja kaalia 10 minuuttia. Sekoita joukkoon riisi. Lisää tomaattimurska ja punaviini. Sekoita, kunnes viini on imeytynyt. Lisää lihalientä pikkuhiljaa välillä sekoittaen, kunnes liemi on imeytynyt riisiin.
Keitä kananmunat kypsiksi ja jäähdytä. Kuori ja pilko pieneksi. Lisää suola ja murskatut yrtit.
Kauli jäähtynyt taikina isoksi levyksi, josta ota ympyrämuotilla kaksi 20 cm halkaisijan kiekkoa. Levitä toinen leivinpaperin päälle pellille. Täytä levy raidoittain kaikilla eri täytteillä niin, että reunoihin jää 2 cm tilaa. Aseta toinen kiekko päälle ja nipistä reunat yhteen. Vedä reunaan viiltoja veitsellä kohti keskustaa, joka luo reunaan röyhelömäisen rakenteen. Voitele piirakka kananmunalla. Tee pintaan kaaren mallisia viiltoja keskeltä reunoihin. Töki pintaan reikiä. Paista 225 noin 30 minuuttia.
Kun tuote on uunissa, valmista punaviinisiirappi. Kuumenna viini ja sokeri kattilassa. Lisää balsamiviinietikka. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee siirapiksi. Siivilöi.