TAIKINAN VALMISTUS: Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää 190 g voita ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kauli noin 1 cm paksuksi levyksi ja lisää loppu voi ohuina siivuina puolikkaan päälle. Kääntele reunat tiiviisti päälle ja taittele paketti kaksin kerroin. Kaulitse pitkulaiseksi ja taittele 3 kerroin. Jos mahdollista laita jääkaappiin 15 minuutiksi ja toista tämä vaihe 2-3 kertaa. Laita kylmään odottamaan käyttöä. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse noin 5 mm paksuksi kerrokseksi. Painele toinen osa voidellun irtopohjapiirakkavuoan pohjalla, lisää täyte ja toinen taikinanpuolisko kanneksi.
TÄYTTEEN VALMISTUS: Keitä 4 kananmunaa (10 minuuttia). Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja kuullota öljyssä, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää kaali, suola, smetana, majoneesi, ja anna hautua hetki. Tee munista karkeaa hakkelusta ja lisää pannulle. Mausta pippurilla.
KORISTELU: Viillä pintaan koristekuvio (esim. kaaria, lehtiä tms.) terävällä askartelu-/mattoveitsellä tai partakoneen terällä. Voitele munalla
PAISTO: Paista uunissa aluksi 10 minuutta 200 asteessa. Laske lämpö 180 asteeseen ja paista vielä 20 minuuttia. Pintaan saa tulla väriä.
SBITEN: Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi. Kuori ja paloittele inkivääri veden lämmetessä. Lisää kattilaan kaikki aineet. Anna kiehua 15 minuuttia. Tarjoile juoma kuumana ja tarvittessa laimenna vedellä tai lisää hunajaa.
PUOLUKKAHILLO: Kuumenna kattilassa vesi ja marjat. Sekoita hillosokeri höyryävään seokseen ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä 15 minuuttia välillä sekoitellen, kuori vaahto. Jäähdytä.