Churrot:
Keitä vesi, voi, sokeri ja suola
Lisää vehnäjauhot, laske lämpöä hieman ja sekoita massa n. 2 min.
Kaada taikina toiseen kulhoon ja painele taikina reunoja vasten jotta se jäähtyy nopeammin, n. 5 min.
Lisää muna yksi kerrallaan kovin vatkaten kunnes taikina on sileä
Valmistele pursotinpussi tähtityllillä ja laita taikina pussiin, anna levätä n. 15 min.
Lämmitä öljy 180–190 asteeseen ja pursota taikina n. 10cm pituiseksi, leikkaa taikina tyllistä irti saksilla
Keitä öljyssä n. 3-4 min. Pyöritä välillä
Aseta talouspaperille jonka jälkeen käännät churrotit sokeri-kaneli sekoituksessa
Suklaa-lakritsi-pistaasidippi:
Keitä kerma ja hunaja
Kaada rouhitun suklaan päälle ja lisää lakritsijauhe
Anna jäähtyä huonelämpöiseksi
Lisää pistaasipähkinät
Tyrnihillo:
Keitä ja siivilöi siemenet ja kuoret pois ja lisää sokeri
Jäähdytä
Turkkilainen dippi:
Sekoita kaikki ainekset keskenään