POHJA: Vaahdota sokeri ja pehmeä voi. Lisää muna vatkaten. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää yhdessä vaniljauutteen kanssa. Sekoita tasaiseksi. Painele muffinivuokien (10 kpl) pohjalle tasaisesti.
TYRNI-PORKKANAHILLO: Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi ja keitä kypsäksi. Kaada vesi pois. Lisää tyrnimarjat ja soseuta tasaiseksi. Kaada kattilaan hillosokeri koko ajan sekoittaen, kuumenna hiljalleen kiehuvaksi ja keitä n.
10 min. Sekoita silloin tällöin, ettei vaan pala pohjaan. Jäähdytä. Lisää pohjan päälle tasainen kerros.
TÄYTE: Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai kulhossa mikrossa. Sekoita kaikki täytteen ainekset sähkövatkaimella yhteen. Valuta sulanut valkosuklaa massaan viimeisenä koko ajan vatkaten. Lusikoi täyte muffinssivuuissa olevien pohjien päälle, jossa on jo tyrni-porkkanahillo. Paista 175 asteessa n. 20–25 min, kunnes pinta alkaa hieman lohkeilla. Anna juustokakkusten jäähtyä.
TYRNIKIILLE: Laita kaikki kattilaan ja keitä vähän aikaa, että pehmenee. Soseuta ainekset tasaiseksi ja siivilöi. Anna jäähtyä. Lisää jäähtyneeseen kiilteeseen agar agaria voimakkaasti sekoittaen. Kiehauta tämän jälkeen 2 min koko ajan sekoittaen.
• Lusikoi jäähtyneiden juustokakkusten päälle. Jäähdytä taas vähän aikaa. Kun kiille alkaa hyytyä, ota varovasti vuoat pois. Asettele tarjoiluastialle ja koristele.
PITSIKORISTE: Sekoita aineet kulhossa. Kuumenna paistinpannu ja paista n. 1 rkl seosta kullanruskeiksi ja rapeiksi keskilämmöllä.
KORISTEET: Koristele pitsikoristeilla, punaherukoilla, sitruunamelissan lehdillä ja tomusokerilla.