Raaputa perunat ja laita ne kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä kananmunat kypsiksi. Paloittele leipä pikkusormen pään kokoisiksi kuutioiksi. Paista leipäkuutioita öljyssä kunnes ne saavat väriä. Mausta ripauksella suolaa.
Paloittele silli ja omenat pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulit. Kuutioi keitetyt perunat pieniksi kuutioiksi. Kuutioi kananmunan valkuaiset. Säästä keltuaiset. Sekoita kaikki kuutioidut ja silputut ainekset. Mausta hienonnetulla pippurilla.
Vatkaa ranskankerma vaahdoksi. Jaa isot salaatinlehdet tarjoiluastialle. Lusikoi voileipäkakkua muottiin, paina ”männällä” tasaiseksi ja tiiviiksi, nosta sitten muotti pois. Tee näin kaikki leivokset. Pursota koristeeksi ranskankermaa. Lisää pinnalle vielä hienonnettua keltuaisesta ja pippurirouhetta.