VALMISTUSOHJEET: Laita rusinat ja hedelmät kulhoon. Kaada rommia päälle. Laita kelmu päälle ja jätä imeytymään. Sekoita kädenlämpöinen maito, hiiva ja 70 g vehnäjauhoja isossa kulhossa. Laita kelmu päälle ja jätä huoneenlämpöön vähintään 10 minuutiksi. Sekoita voi, suola, mausteet ja sokeri pehmeäksi. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Lisää kaikki aineet, lukuun ottamatta hedelmiä, rusinoita ja pähkinöitä ja vaivaa taikinaksi. Lisää loput aineet. Anna kohota.
Valmista mantelimassa. Sekoita joukkoon rusinoita ja sokeroituja hedelmiä. Laita jääkaappiin tai pakastimeen.
Jaa taikina kahdeksaan yhtä suureen osaan. Muotoile paloista suorakaiteen muotoisia, laita keskelle marsipaani-hedelmä-rusinapötkö. Käännä reunat keskelle ja paina niin, että keskellä jää kohouma. Kohota. Paista noin 190 asteessa kypsäksi. Pistele muutamia reikiä coctailtikulla.
Keitä aprikoosista löysähkö hilloke, soseuta tasaiseksi. Lisää voi. Voitele paistetut stollen-pullat.
Valmista kandeerattuja appelsiinin kuoria koristeseksi.
Pitsin valmistus. Sekoita kaikki aineet kulhossa vispilällä. Paista paistinpannulla pieni määrä kerrallaan. Nosta talouspaperin päälle jäähtymään.
Viimeistele stollen-pullat tomusokerilla, pitsillä ja kandeeratuilla appelsiinin kuorilla.